آموزش LATEX

مکان : آنلاین - (شنبه ۱۲ و ۱۹ مهر ماه از ساعت ۸ الی ۱۲)

تاریخ : از ۱۲ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۹ مهر ۱۳۹۹

تاریخ ثبت نام : از ۰۷ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۷:۵۳ تا ۱۰ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰

طول دوره : ۸ ساعت

ظرفیت کل : ۳۰

روش های ثبت نام
۱ دانشجویان واحد علوم و تحقیقات (از ۰۷ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۷:۵۷تا ۱۰ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰) ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
۲ سایر متقاضیان (از ۰۷ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۷:۵۸تا ۱۰ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰) ۲٬۵۰۰٬۰۰۰ ریال

آموزش LATEX

توجه:

لینک ورود به کلاس از طریق ایمیل برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد

نام کاربری و رمز عبور کد ملی میباشد

توجه: چنانچه ایمیل ارسال لینک را در inbox خود مشاهده نکردین، spam  را چک نمایید.

لتکس (LaTeX) یک زبان نشانه گذاری مانند HTML است که هدف آن تهیه  متونی  ( آماده چاپ ) مانند کتاب، مقاله،پوستر و اسلاید و به طور کلی هر متنی با حروف چینی دلخواه است.در حقیقت با زبان لتکس می توان همان کاری را کرد که نرم افزار های ویرایش متن مانند microsoft word  انجام می دهد. تفاوت اصلی لتکس با ویرایش گر های مانند word در این است که حروف چینی در لتکس به صورت دستور و فرمان انجام می شود و از این رو بسیار حرفه ای تر و زیبا تر آنچه نرم افزار هایی مانند word می توانند درست کند خواهد بود.
در لتکس فرمول های ریاضی، شماره گذاری،  مرجع دهی، ترسیم اشکال با دستور های که به آنها markup گفته می شود انجام می شود و تغییر قالب یک مقاله یا کتاب به راحتی با چند خط markupقابل انجام است.
انتشارات های معروف مانند John Wiley و CRC press نویسنده باید کتاب خود را با فرمت لتکس ارسال کند و بسیاری از مقالات ژورنالی در رشته های برق و ریاضی و حتی کلیه رشته های مهندسی مقاله تهیه شده باید با لتکس تایپ شود.
لتکس یک تحول بسیار بزرگ در صنعت چاپ و تولید محتوای متنی است که برای هر کسی که تمایل به تولید متون با ظاهر حرفه ای دارد مفید است.
خوشبختانه این زبان قابلیت پشتیبالی از زبان فارسی را نیز دارد و دانشجویان می توانند برای تایپ پایان نامه ،‌پروپزال و گزارش های مختلفی که در مقطع تحصیلی خود نیاز دارند از آن استفاده کنند.
به علت آزاد بود استفاده از لتکس و تجاری نبودن آنُ نرم افزار های مختلفی برای ویرایش لتکس و کامپایل آن وجود دارند که اکثرا مجانی و آزاد هستند و برای ایرانیان بدون مشکل قابل دسترس است.
معمولا کسانی که کار با لتکس را شروع می کنند در بدو آموزش احساس می کنند این زبان سخت و پیچیده را چرا باید یاد بگیرند زمانی که نرم افزار هایی مانند Word کار را انقدر ساده کرده اند. لیکن بعد از این که به نیمه آموزش رسیدند زیبایی حروف چینی و انعطاف کار با نرم افزار را می بیند و دیگر حاضر به استفاده از Word نخواهند بود.
تجربه کار این زبان نشانه گذاری کاملا آنقدر مهم است که محققین و دانشجویان در سوابق کاری و رزومه خود به آن اشاره می کنند و یک امتیاز بسیار بالا به حساب می آید.
در این دوره مقدماتی پایه های کار با لتکس آموزش داده خواهد شد و به سرعت شما را در جریان تجربه و یادگیری آن قرار خواهد داد.
از طریق لینک زیر می توانید ثبت نام این دوره را انجام دهید که دوره به صورت آنلاین و از طریق دو سیستم Adobe connect و google meet به صورت موازی و همزان و برای اطمینان از کیفیت آموزش ارایه خواهد شد.
ضمنا کانال زیر نیز برای اطلاع رسانی دوره های این چنینی در نظر گرفته شده
t.me/workshops_networkrc
پس از شروع دوره یک گروه برای نصب نرم افزار و پاسخگویی به سوالات نیز در همان کانال قرار خواهد گرفت.
در صورت سوالات بیشتر می توانید با ایمیل من تماس بگیرید :
b.mahboobi@srbiau.ac.ir